Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție necesită momentan accesarea siteului folosind browserul integrat Safari.
La Valea viilor jud sibiu exista parc Transilvania archery adventure 20 posturi de tragere distanțe necunoscute dar la antrenamente se poate lua telemetru detali la tel 0745593784Salutare, vine primavara si ar fi fain sa trag niste sageti in conditii "reale", adica o joaca pe niste tinte 3D intr-un cadru natural. Stiti ceva locatii amenajate prin zonele Sibiu, Mures?
Multumesc.
Ma găsești și pe mine sicoe Marius cristian pe fb și cu Transilvania archery adventureOk, multumesc, o sa caut. Facebook nu am...![]()
Te referi aici pe forum? Rabdare, vor mai apare si altii...Tot nimeni din judetul hunedoara)
Am o mătușă în Bucureșcii Bradului, merg de două ori pe an pe-acolo și cutreier toți coclaurii!Tot nimeni din judetul hunedoara)
Nepotu' Gog(u)le nu gaseste... Pe unde vine?Bucureșcii Bradului
Pff nici ca se putea mai bine eu stau in Baia de CrisAm o mătușă în Bucureșcii Bradului, merg de două ori pe an pe-acolo și cutreier toți coclaurii!![]()
Pe asta Gogle o stie!Baia de Cris
Comuna Bucureșci lângă orașul Brad, jud. Hunedoara. Dar doar mătușa stă acolo, eu vin doar în vizită. Locuiesc în Cernavodă, jud ConstanțaNepotu' Gog(u)le nu gaseste... Pe unde vine?
Așa facem!La anul cand mai treci pe la ea te rog frumos ia si arcul cu tineeu dau gratarul .
P.s Sper sa nu iti fie frica de cainiiAșa facem!
La Valea viilor Transilvania archery adventure exista parc permanent nonstop pt tir cu arcul animale 3d 20 distanțe necunoscute detali sicoe marius tel 0745593784Salutare, vine primavara si ar fi fain sa trag niste sageti in conditii "reale", adica o joaca pe niste tinte 3D intr-un cadru natural. Stiti ceva locatii amenajate prin zonele Sibiu, Mures?
Multumesc.