Unde putem trage niste sageti in aer liber?

fg67

Membru nou
Salutare, vine primavara si ar fi fain sa trag niste sageti in conditii "reale", adica o joaca pe niste tinte 3D intr-un cadru natural. Stiti ceva locatii amenajate prin zonele Sibiu, Mures?
Multumesc.

De asemenea, poți lua legătura cu Grecu Ovidiu pe Facebook. Are club în aer liber lângă Sibiu.

Salutare, vine primavara si ar fi fain sa trag niste sageti in conditii "reale", adica o joaca pe niste tinte 3D intr-un cadru natural. Stiti ceva locatii amenajate prin zonele Sibiu, Mures?
Multumesc.
La Valea viilor jud sibiu exista parc Transilvania archery adventure 20 posturi de tragere distanțe necunoscute dar la antrenamente se poate lua telemetru detali la tel 0745593784

Am o mătușă în Bucureșcii Bradului, merg de două ori pe an pe-acolo și cutreier toți coclaurii! 😁
Pff nici ca se putea mai bine eu stau in Baia de Cris :) Asa ca te astept cu tot dragul cand vii pe aici . Mi-am amenajat in curte si am tinte la distante intre 13 si 20m .

Multumesc.
La Valea viilor Transilvania archery adventure exista parc permanent nonstop pt tir cu arcul animale 3d 20 distanțe necunoscute detali sicoe marius tel 0745593784

Salut, din pacate nu mai am arc, l-am facut cadou, pentru ca statea degeaba la mine. Daca o sa-mi mai cumpar vreodata, fac cumva sa ajung si pe la Valea Viilor. Numai bine, si la multi ani tuturor arcasilor!

Back
Sus