Mi-am propus sa-mi confectionez singur sagetile pe viitor, dar dupa un calcul facut pe baza preturilor afisate pe siteurile care vand astfel de componente in Romania, rezulta o diferenta minora fata de pretul unei sageti cumparata de gata. Nu mai pun la socoteala si investitia in scule. Asa ca ramai doar cu satisfactia manufacturarii, pana la urma. Daca ai avea un castig de macar 25% fata de o sageata la gata echivalenta, ar fi ceva mai bine.
Ar ramane varianta achizitionarii shafturilor si componentelor de pe aliexpress, dar ma intreb cat de autentice sunt review-urile de acolo, ca sa ma pot baza in alegerea produselor si a furnizorului.
Asa ca, daca aveti experienta in directia asta, si puteti recomanda shafturi si componente bune, dar si scule, va rog sa le puneti si aici.
Multam.
Ar ramane varianta achizitionarii shafturilor si componentelor de pe aliexpress, dar ma intreb cat de autentice sunt review-urile de acolo, ca sa ma pot baza in alegerea produselor si a furnizorului.
Asa ca, daca aveti experienta in directia asta, si puteti recomanda shafturi si componente bune, dar si scule, va rog sa le puneti si aici.
Multam.