Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție necesită momentan accesarea siteului folosind browserul integrat Safari.
Cel mai probabil te vei încadra la categoria BHR (BowHunter Recurve). Este una dintre cele mai populare categorii, cu cea mai acerbă competiție (sunt foarte mulți arcași încadrați aici). Dar nu-ți face griji, nu-i chiar așa mare bai!Daca se poate si nu este prea mult as dori sa stiu ca si arcas cu one piece recurve la ce categorie ma incadrez si care ar fi distanata maxima la care at putea fii o tinta pe un traseu 3D, 25-30m ? Sunt convins ca difera de clasa compound clar ca distante vorbim dar sunt curios care este maximul la one piece recurve.
Urs din 60m nu sună chiar așa extrem precum pare la prima vedere. Depinde în primul rând de abilitățile arcașului, dar sunt importante și setările (forța arcului, greutatea săgeții, spine-ul, etc). Nu știu dacă merge să pun link-ul aici, dar am făcut niște trageri foarte interesante din 40-45m cu diferență de elevație și obstrucții. Multă lume crede că trebuie să fii supererou Marvel, dar este vorba doar de antrenament consecvent și disciplină!Dupa experienta mea personala atat cu compound cat si cu recurve pot spune ca este cu adevarat pe barba ta daca tu cu recurvul te pui sa tragi dupa un Urs 3D la 60m. Pecand cu compoundul la 60 m este o placere sa tragi avand toate facilitatile arcului . Eu acum cu recurveul sunt destul de sigur pe mine ca si tinta pusa la 20m , tinta fiind un bag de la bearpaw de 60x60x17 , pe care o am pusa la distante intre 12-20m o mut eu . Legat de concurs este cu certitudine ca nu ai cum din prima sa fi pe podium dar cum si tu ai spus experienta , socializarea si distractia sunt cele mai frumoase amintiri.
Depinde de regulamentele concursurilor, pentru ca nu toate sunt "fix pe fix".... cu one piece recurve la ce categorie ma incadrez ..... clar ca distante vorbim dar sunt curios care este maximul la one piece recurve.
Asaa este ai dreptape ca la distante de peste 50m conteaza foarte mult experinta arcasiului si o sageata corespunzatoare ca si spin lungime greutate pene . La partea cu antrenamentul sa sti ca repetitia este muma invataturi si chiar exista o diferenta mare daca ai posibilitatea de a exersa zilnic in cazul in care stai la casa si iti permiti. Eu am posibilitatea pana si de indoor cu o distanta maxima de 16m pe timp de iarna. Dar urmarind clipul tau postat anterior cu referinta la concursuri, m-am decis sa incep sa merg pe deal sa pot avea teren cu diferente de nivel .Urs din 60m nu sună chiar așa extrem precum pare la prima vedere. Depinde în primul rând de abilitățile arcașului, dar sunt importante și setările (forța arcului, greutatea săgeții, spine-ul, etc). Nu știu dacă merge să pun link-ul aici, dar am făcut niște trageri foarte interesante din 40-45m cu diferență de elevație și obstrucții. Multă lume crede că trebuie să fii supererou Marvel, dar este vorba doar de antrenament consecvent și disciplină!