Pe viitor intentionez sa fac un upgrade cu lamele astea, mi se pare un compromis bun calitate/pret. Sunt in top, dar la juma de pret fata de Altai, ceea ce conteaza destul. Plus ca exista pe afara review-uri foarte bune la ele. Ar face pachet cu crosa mea Black Wolf.
Pe grafice stau foarte bine, lumea le vorbeste de foarte bine.
Doar ca se pare ca au fost si multe cazuri in care au cedat aceste lame, si am inceput sa am retineri. Sa fi fost doar un lot cu probleme? Prin Romania ati intalnit problema asta? Am inteles ca pe partea de garantie, cu producatorul nu sunt deloc probleme, se inlocuiesc fara discutii, doar cu unii vanzatori au fost probleme tot pe afara, pentru ca au directionat clientul direct catre producator.
Multumesc.
Pe grafice stau foarte bine, lumea le vorbeste de foarte bine.
Doar ca se pare ca au fost si multe cazuri in care au cedat aceste lame, si am inceput sa am retineri. Sa fi fost doar un lot cu probleme? Prin Romania ati intalnit problema asta? Am inteles ca pe partea de garantie, cu producatorul nu sunt deloc probleme, se inlocuiesc fara discutii, doar cu unii vanzatori au fost probleme tot pe afara, pentru ca au directionat clientul direct catre producator.
Multumesc.