Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție necesită momentan accesarea siteului folosind browserul integrat Safari.
Nu încerc să mă impun sau să-ți schimb opinia, dar să știi că afirmația "take-down clar!" ar trebui pusă un pic în context. Ca începător/ debutant POATE fi adevărat, pentru că poți schimba brațele iar arcul poate "crește" odată cu tine. Dar... Când ești deja la un anumit nivel și știi clar ce-ți dorești, un one-piece îți poate oferi satisfacții și senzații unice, pe care nu le poți avea cu un take-down. De obicei, afirmațiile cu caracter absolut ("take-down clar!") sunt făcute de oameni care nici măcar nu au încercat celelalte variante.Take-down clar!
One-piece il iei si cu el mori, pe cata vreme la take-down ii schimbi lamele dupa necesitati.
Nu e judecata de valoare, e opinie personala - probabil trebuia sa fi incheiat cu "parerea mea".Nu încerc să mă impun sau să-ți schimb opinia, dar să știi că afirmația "take-down clar!" ar trebui pusă un pic în context. Ca începător/ debutant POATE fi adevărat, pentru că poți schimba brațele iar arcul poate "crește" odată cu tine. Dar... Când ești deja la un anumit nivel și știi clar ce-ți dorești, un one-piece îți poate oferi satisfacții și senzații unice, pe care nu le poți avea cu un take-down. De obicei, afirmațiile cu caracter absolut ("take-down clar!") sunt făcute de oameni care nici măcar nu au încercat celelalte variante.
Respect!
Admir pasiunea cu care îți argumentezi punctul de vedere! Dincolo de orice, trebuie să-ți placă ȚIE. Spor la tras și... Numai galben!Nu e judecata de valoare, e opinie personala - probabil trebuia sa fi incheiat cu "parerea mea".
Peste tot, in salile prin care am tras, in poligon, pe la concursuri, am facut schimb de arcuri si am probat tot felul.
Doar cele din categoria replica istorica one-piece imi plac (nu toate!), dar cert ca e opinie subiectiva.
Nu mi se potrivesc si pace buna...