Inscrieri pentru participarea la competitiile de tir cu arcul

www.frai.ro

Aceasta va fi noua platformă de înscriere. Veți găsi acolo tot calendarul competițional intern și european.
Deocamdată merge în paralel cu arcusonline.ro, dar toate competițiile se vor muta la un moment dat pe noul site.

Pai asta nu e federatia de arc istoric? Va organiza ea tot campionatul national? Ma gandeam ca se va ocupa doar de competitiile de istoric.

Este într-adevăr despre istoric, dar vor fi și 3-D-urile acolo.

Atașamente

• Screenshot_20230404_091430_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230404_091430_com.android.chrome.jpg
    680,3 KB · Vizualizări: 4
www.frai.ro

Aceasta va fi noua platformă de înscriere. Veți găsi acolo tot calendarul competițional intern și european.
Deocamdată merge în paralel cu arcusonline.ro, dar toate competițiile se vor muta la un moment dat pe noul site.
E o problema aici....
Pe Arcus te mai poti inregistra la concursurile Federatiei Romana de Arc Traditional si Field (bine, nu e chiar o federatie ci mai mult un onegeu, dar sa zicem...) si la cele organizate de diferite cluburi afiliate ori nu la FRAI.
In rest, doar pe site-ul lor.
In ce priveste FRTA, numai pe site-ul lor.
In plus, trebuie sa fii legitimat, carnetul vizat si cotizatia la zi.

www.frai.ro

Atentie! Toate competițiile Frai, in rest fiecare posteaza unde dorește. Dar si pe Frai pot fi incarcate competitii extra, care nu neaparat sunt sub egida Frai, dar sunt organizate de catre membri Frai.
Motivul creării platformei noi este dinamica pe care o va avea, in ajutorul organizatorilor si al concurentilor.

Daca se fac inscrieri pentru acelasi concurs pe doua sau mai multe platforme in acelasi timp, va fi mai complicat pentru organizatori sa gestioneze datele. Nu e imposibil, dar e mai greu, si pot aparea incurcaturi. Dpdv tehnic. Dar probabil ca cine trebuie, s-a gandit deja la o solutie.

Daca este promovat un concurs e totuna unde este inscrierea. Poate fii si in google drive, nu conteaza. Fiecare arcas interesat de un anumit tip de concurs poate sa faca calendarul lui competitional. Arcusonline are o istorie, a fost usor monitorizarea calendarului competitional, fiind concursurile intr-un singur loc.
Intrebare pentru cunoscatori: daca FRTA are site-ul lui personal cu calendar competitional, FRATF e pe arcusonline si FRAI are separat, intelegand din comentarii ca nu numai pentru concursuri sub egida FRAI, de ce nu exista posibilitatea de a aparea concursurile pe varianta veche si anume pe arcusonline, la link de inscriere sa fie redirectionat arcasul pe platforma unde sunt gestionata datele arcasului.

Dacă am si verifica informatia pe care o expunem inainte, am scapa de multe randuri scrise degeaba... raspuns in poză!

Atașamente

• inbound1162439171226528056.jpg
    inbound1162439171226528056.jpg
    158,4 KB · Vizualizări: 5
Pentru ca eu am deschis acest subiect si la acea data nu cunosteam detaliile necesare, ma simt obligat sa revin cu lamuriri, dupa ce m-am prins cum functioneaza treaba. ;)
Intre timp m-am lamurit ca exista 3 federatii de tir cu arcul (nu dezbatem aici "bucataria interna"), care organizeaza competitii de tir cu arcul dupa regulamente proprii. Cei care doresc sa participe la aceste competitii, se pot inscrie pe aceste platforme (nu comentam apartenenta platformelor la federatii, pentru ca ne complicam in discutii sterile, din ce am inteles eu, oricine poate participa la oricare dintre competitiile existente, respectand regulamentele competitiilor respective):

(aici putem doar consulta calendarul competitiilor, fara sa ne putem inregistra direct pentru participare)

Privind partea buna o lucrurilor, este foarte bine ca exista initiative multiple in sensul dezvoltarii acestui sport in Romania, semn ca lucrurile se dezvolta si cu siguranta ca in timp situatia se va perfectiona, in beneficiul arcasilor romani.
Conteaza mai putin pe ce platforme sunt organizate aceste competitii, cat faptul ca ele exista, sunt diversificate si cu siguranta raspund exigentelor arcasilor, cred ca fiecare se poate regasi in una sau mai multe competitii, la care poate participa cu entuziasm.
Am mai observat si ca exista multe si mari orgolii in lumea arcasilor romani, si cred ca ar fi mult mai constructiv ca acestea sa fie masurate pe linia de tragere in aceste competitii si nu altfel, iar la final sa fie domolite printr-o strangere de mana. 🤝
Succes tuturor! 🏹🎯🥇

Daca la FRAI si FRATF te poti inscrie oricum si oricand, la FRTA e musai sa fii legitimat si cu viza medicala la zi.
Cat legat de "orgolii", nu le-as spune asa, mai degraba e tendinta unora de a pune frana unor initiative altfel benefice ramurii sportive de tir cu arcul.
...si nici macar nu trebuie sa-i strang mana oricui; treaba asta e obligatorie doar la scrima.

Ultima editare de un moderator:
Back
Sus