Crosa carbon Black Wolf, lame Sanlida Blackstone, 58" 40 lbs

Marius

Administrator
Membru personal
Pentru ca m-am prins ca trebuie sa-mi fac un arc personalizat pentru preferintele mele, m-am pus pe studiat si am ajuns la aceasta configuratie:
- crosa: W&W Black Wolf Real Carbon, 17"
- lame: Sanlida Blackstone, spuma si carbon incrucisat de inalta rezistenta, short 60" pentru 19H
- coarda: Buck Trail Elite Fast Flight Flemish, 58"
- suport sageata: Bear Hair si protectie piele

In configuratia asta am ajuns la un arc de 58", ceea ce am dorit de la inceput, cu o putere de 42 lbs, iar la intinderea mea de 27"1/4, ajung la aproximativ 40 lbs, ceea ce am urmarit de la inceput. Deci totul a rezultat fix cum trebuia.

Dupa ce am cercetat la greu, am ajuns la concluzia ca cel mai eficient este sa cumpar o crosa ILF de top, la care sa pot pune diverse lame in functie de nevoie. Initial eram orientat catre lamele Buck Trail Elite carbon bamboo 3K, insa am ajuns la Blackstone deoarece am preferat niste lame rezistente la intemperii, care sa poata fi tinute cu coarda pe ele perioade mai indelungate de timp. Dupa experienta cu "micutul" Sanlida Osprey care m-a convins de calitatea produselor Sanlida, si dupa ce am citit niste review-uri despre lamele Blackstone, le-am ales si sunt pe deplin satisfacut de aceasta alegere. Pot spune ca am ajuns la arcul perfect pentru nevoile mele actuale.
Singurul upgrade pe care l-as face la un moment dat, ar fi catre lamele Selenga sau Altai de la Uukha, dar mai intai sa pun toate sagetile in galben cu lamele astea, si mai vad eu... 🏹

Atașamente

• BB2.jpg
    BB2.jpg
    313,2 KB · Vizualizări: 10
  • BB3.jpg
    BB3.jpg
    344,4 KB · Vizualizări: 10
  • BB4.jpg
    BB4.jpg
    155,9 KB · Vizualizări: 9
Am un review la Black Wolf. Sincer... Nu prea m-a impresionat la cât costă și ce pretenții are. Are și carbonul farmecul lui, dar o crosă de metal oferă mai multă stabilitate la sfert de preț.
Respect!

Am vazut review-ul tau. Am studiat o gramada pana m-am decis la varianta finala. Era pe lista si Samick Discovery tot de 17", pe care era cat pe ce sa o cumpar. Dar cand am pus mana pe ea, am zis ca sa ma mai gandesc. Inca imi place mult cum arata Discovery. Pentru ca diferenta de pret a fost mica iar finisajele mai bune la Black Wolf, am ales asta. Plus fineturile prezentate de diversi posesori de peste ocean, care trag cu crosa asta de ani de zile. De exemplu comportament mai bun la temperaturi foarte scazute care face sa nu-ti inghete mana pe crosa, rezistenta mai mare de la carbon, amortizare mai buna, etc. Intr-adevar, exista si crose din aluminiu mai ieftine si bune, evident, tot cu pareri impartite. Sculele astea le alegem atat cu mintea cat si cu sufletul, asa ca... :)
Iar lamele le-am vrut "full sintetice" ca sa zic asa, pentru configuratia asta, si astea au fost cele mai ieftine dintre cele mai bune cat de cat. Tot peste ocean am gasit prezentari autentice despre ele, pe la noi nimic. Ca initial ma gandisem la Buck Trail Elite carbon bamboo 3K sau Samick Discovery R3, dar le-am ales pe astea, din ce zic unii sunt mult peste R1 si R3 de la Samick. Eu personal nu pot compara, ca nu le-am avut pe celelalte.

Am un review la Black Wolf. Sincer... Nu prea m-a impresionat la cât costă și ce pretenții are. Are și carbonul farmecul lui, dar o crosă de metal oferă mai multă stabilitate la sfert de preț.
Respect!
Treaba e ca la concursurile "traditionalistilor" nu ti se accepta crosa metalica, asadar tot la lemn ajungi.

Am facut multe configuratii pana am ajuns aici, si plecasem de la lemne, mai ieftine. Pana am ajuns la crosa Nobleton Phenolic de la Buck Trail cu lamele Buck Trail Elite carbon bamboo 3K mai puternice si unele intermediare tot de la Buck Trail, Source Bamboo, mai ieftine. Vorba aia, atat m-am socotit, pana mi-am luat Black Wolf!
Sigur o sa-mi iau si un arc din lemn la un moment dat, si daca va fi tot take-down, voi lua in considerare combinatia mea initiala, in functie de bugetul care va fi atunci. Pentru ca am vazut si unele pe la americani care imi fac cu ochiul, dar cam scumpe.
Deocamdata sunt multumit de combinatia asta, vreme buna sa fie, de tras.

Back
Sus