Bodnik Redman by Bearpaw Archery

Florin

Membru
N-am mai intrat de mult pe-aici, așa că m-am gândit să vin cu o jucărie nouă. Un Bodnik Redman de 62" lungime, 50lbs @ 28" forță.
Cuvintele sunt de prisos!

Chiar eram interesat de pareri despre arcurile Bodnik, am si eu un Kiowa pe lista, pe viitor. Cam scumpe, intr-adevar, dar ma gandesc ca undeva trebuie sa se reflecte preturile alea.
Acest Redman pare un fel de Kodiak european... Te-a cam vrajit... elfi... :D
Din cate am citit, arcurile Bodnik sunt apreciate, finisaje bune, garantie atractiva.
Sunt curios sa ne mai zici de el si peste ceva timp, sa vedem cum se mai comporta, mai ales ca tu nu-l vei tine doar pe rastel. :D (y)

Chiar m-a vrăjit! Și crede-mă că am ținut în mână câteva zeci, dacă nu chiar peste suta da arcuri în viața asta! Știu că nu-s ieftine, dar nu regret nici un leu! Pur și simplu nu se poate compara cu nimic din ce am avut până acum! În același timp trebuie ținut cont că arcul nu poate fi mai bun decât cel care-l întinde (deci nu vă așteptați să vă transforme în Robin Hood peste noapte și să substituie sutele de ore de antrenament și miile de săgeți trase)... Cât despre Kiowa, mi se pare prea scurt (indiferent cât de premium e producătorul, arcurile recurve atât de scurte vor fi mereu un compromis). De la Bodnik aș alege un Hunter sau - și mai bine - un Desert Hunter (de altfel Desert Hunter e următorul arc pe care mi-l voi cumpăra).

Nu stiu ce sa zic de arcurile de 52", ca nu am tras cu asa ceva. "Lemnul" il voi cumpara cand voi "imbatrani" putin in indeletnicirea asta. Mai am vreme pana atunci, sa cercetez, testez... ;)
Sunt in continuare curios cum evolueaza Redman-ul si altele de la Bodnik.

Back
Sus