Arc traditional Sanlida Osprey Camo take-down 30 lbs

Marius

Administrator
Membru personal
Fiind in cautarea unui arc pentru "inceput", am ajuns din intamplare la acest arc, pe care l-am cumparat la mana a doua, putin folosit si in stare foarte buna. La pretul lui, nu am avut pretentii, am zis ca este ok pentru inceput si pe parcurs mai cumpar lame suplimentare.
Dupa ce am tras cu el, am fost surprins de calitatea lui, mai ales dupa ce i-am setat brace-heightul si i-am pus pe coarda niste blanite de nutrie. Pot spune ca este destul de silentios si fara vibratii deranjante. O alegere buna pentru cine vrea un arc ieftin dar sa fie si de calitate raportat la pretul lui.
Pot sa-l recomand cu caldura, este o alegere buna.
Singura problema cu el este ca Sanlida nu ofera lame separat pentru crosa asta, asa cum era de asteptat, cel putin deocamdata. Cred ca ar fi bine sa faca asta, pentru ca ar avea de castigat.
Astfel ca, la 30 lbs m-am trezit sub puterea dorita de mine, si putin peste puterea la care ar fi fost mai confortabil pentru sotia mea. Credeam ca voi mai cumpara unul sau doua seturi de lame si il vom folosi impreuna, dar nu a fost sa fie asa. Dincolo de asta, arcul asta este foarte bun pentru pretul lui si merita ahizitia lui.
Intr-un final, sotia mea l-a acceptat asa, se descurca cu el. Si daca va fi sa treaca si ea vreodata la alt arc, il vom pastra si pe asta pentru musafiri.

Atașamente

• sanlida-osprey-camo.jpg
    sanlida-osprey-camo.jpg
    117,2 KB · Vizualizări: 7
Ultima editare:
Back
Sus