Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție necesită momentan accesarea siteului folosind browserul integrat Safari.
Nu chiar... Voiam secțiuni în care se vorbește despre setări la arcurile clasice, cum ar fi brace height, nocking point, dynamic spine, bareshaft tuning, tiller (indiferent dacă e vorba despre take-down sau one-piece) și setări de compound, cum ar fi instalarea unui D-loop, sprijin de săgeată, peep sight, sistem de ochire, sincronizare came, etc. Nu prea găsești în Română tutoriale despre astfel de chestii.Este buna propunerea ta, mai ales ca clasa compound este mai "sofisticata" si chiar e de discutat acolo. Initial am pus "crose si lame" gandindu-ma mai mult la take-down, dar merita subsectiune si pentru one-piece, cred ca la asta te refereai cand ai scris "arcuri clasice", corect?
Da. Cred că e ok așa.Ok, cred ca inteleg. Practic "arcuri clasice" exista deja la "crose si lame", doar sa gasim o alta denumire pentru subsectiunea asta, ca sa fie mai clar ca acolo este vorba despre toate arcurile clasice, si mai ramane sa fac subsectiune pentru compound. corect? Crezi ca merge denumirea asta de "arcuri clasice"? Sau altceva?