Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție necesită momentan accesarea siteului folosind browserul integrat Safari.
Doar parțial adevărat. Poate în alte sporturi poziția capului "dictează" oarecum, dar în arcășie (cel puțin la început) trebuie să ai mare grijă pentru că există o tendință a capului să meargă după mâna corzii pentru a ajunge mai ușor la ancoră (vezi episodul cu "Over Bowed" la mine pe canal). Urmărește în mod conștient fiecare detaliu al mișcărilor și încearcă să ai o postură cât mai corectă, chiar dacă pare mai greu la început. Peste ani și ani îți vei mulțumi...Nu stiu de ce am impresia ca un rol foarte important in postura corpului o are capul. Din sporturile pe care le-am practicat in adolescenta am invatat ca in orice imprejurare corpul se alineaza si urmeaza capul in toate circumstantele. Daca capul este pozitionat perfect intre picioare cu centrul de greutate corporala distribuita pe ambele picioare cat de mult se poate ( exista diferente de nivel etc ) atunci automat si bratele vor fi aliniate in raport cu corpul si acrul.
Dupa cum am spus asa vad eu lucrurile in ceea ce priveste postura corporala a arcasului, acum si eu din 5 sageti trase nu stiu daca reusesc sa imi pastrez aceeasi forma constant. Dar aici intervine repetitia care este muma invataturi![]()