Planuiesc sa mai scot arcul la plimbare, si cum geanta mea sport nu s-a descurcat cum trebuie la prima incercare, am decis sa-mi cumpar o geanta dedicata pentru arcul meu take-down. Am cugetat o vreme la cele doua optiuni principale: geanta sau rucsac? Chiar daca am vazut ca exista rucsaci care se pot duce si in mana ca o geanta avand un maner pe laterala, am optat totusi pentru varianta de geanta clasica, deoarece este posibil ca uneori sa am un alt rucsac in spate, si atunci rucsacul arcului ar deveni inutil. Si atunci posibilitatea de a-l purta pe umar sau in mana devine optima.
Apoi, am avut in vedere ca geanta sa fie ieftina, dar nu "ieftina"... si asa am ajuns la modelul RCV de la Legend Archery. Prima impresia a fost excelenta, materialul este de calitate, un nylon cu densitate mare de 600D, finisajele de asemenea. Fiind placut surprins de aspectul si calitatea bowstringerul cumparat tot de la Legend, am ales geanta tot de la acest brand, si sunt foarte multumit. Mi-a atras atentia detaliul de la carabina curelei, pare destul de solida si sigura, dupa cum se poate vedea si din poza.
Pentru arcul meu de 58", geanta este putin cam mare, dar fiind marime universala... asta e. Crosa mea este de 17", dar pe siteul producatorului scrie ca este proiectata pentru crose de pana la 27", deci pentru toata lumea. In schimb, este suficient de spatioasa incat sa bagi in ea diverse accesorii... si chiar si arcul sotiei!
Tubul pentru sageti este proiectat pentru 12 sageti, cu suport din spuma, insa daca se scoate suportul interior incap 18 sageti. Am remarcat si sistemul foarte practic si eficient de atasare a tubului pentru sageti, cu o banda elastica lata pe mijloc si 2 curele reglabile cu carabine la capete.
Foarte practic este si buzunarul exterior, intra o gramada de accesorii acolo.
Apoi, am avut in vedere ca geanta sa fie ieftina, dar nu "ieftina"... si asa am ajuns la modelul RCV de la Legend Archery. Prima impresia a fost excelenta, materialul este de calitate, un nylon cu densitate mare de 600D, finisajele de asemenea. Fiind placut surprins de aspectul si calitatea bowstringerul cumparat tot de la Legend, am ales geanta tot de la acest brand, si sunt foarte multumit. Mi-a atras atentia detaliul de la carabina curelei, pare destul de solida si sigura, dupa cum se poate vedea si din poza.
Pentru arcul meu de 58", geanta este putin cam mare, dar fiind marime universala... asta e. Crosa mea este de 17", dar pe siteul producatorului scrie ca este proiectata pentru crose de pana la 27", deci pentru toata lumea. In schimb, este suficient de spatioasa incat sa bagi in ea diverse accesorii... si chiar si arcul sotiei!
Foarte practic este si buzunarul exterior, intra o gramada de accesorii acolo.
Atașamente
-
geanta-arc-take-down-Legend-1.jpg295,2 KB · Vizualizări: 3
-
geanta-arc-take-down-Legend-2.jpg365,4 KB · Vizualizări: 3
-
geanta-arc-take-down-Legend-3.jpg390,8 KB · Vizualizări: 3
-
geanta-arc-take-down-Legend-4.jpg364 KB · Vizualizări: 3
-
geanta-arc-take-down-Legend-5.jpg252,6 KB · Vizualizări: 3
-